Кампания Хасково срещу дрогата 2018“ ще се проведе от 22

...
Кампания Хасково срещу дрогата 2018“ ще се проведе от 22
Коментари Харесай

Б.Т.Р. и ПИФ свирят на рок фест в Хасково

Кампания „ Хасково против дрогата 2018 “ ще се организира от 22 до 29 юни в регионалния град. Програмата планува базар, отдаден на билките, с присъединяване на компании и аграрни производителите на артикули на билкова основа, както и производители на мед и артикули от мед. Планирани са концерти и фотоизложба. В Мелпомена старозагорският спектакъл ще показа „ Без излаз – изповедта на един наркоман ”, което е зрелище за възпитаници 15-19 години.

На 26 юни пък е надпреварата по плуване и спортна веселба в басейн „ Фантазия “. В рамките на седмицата против дрогата ще бъдат проведени надпревари по колоездене и рисунка на асфалт.

Кулминацията е на 29 юни. Тогава ще стартира „ Рок против дрогата “. Рок фестът ще бъде на площадка „ Спартак “ с присъединяване на Б.Т.Р., ПИФ, Хангар 42 и Стокхолм.

Кампанията „ Хасково против дрогата 2018 “ е проведена от община Хасково, локалната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните, Общински съвет по наркотични субстанции и превантивно-информационен център по наркотични субстанции. Съорганизатори са още Младежкият център, клубът по колоездене с началник Недялко Атанасов, спектакъл „ Иван Димов “, регионалният информативен център и Инер Уил клуб.

Вестник “Хасковска Марица “ е медиен сътрудник на събитието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР