Кампания Долу ръцете от Левски! стартира една от най-известните фракции

...
Кампания Долу ръцете от Левски! стартира една от най-известните фракции
Коментари Харесай

Кашата с хазарта се превръща в натиск на футболни фенове срещу Борисов

Кампания " Долу ръцете от Левски! " започва една от най-известните фракции на сините почитатели - " Ултрас Левски ".
Феновете на синия клуб заявяват, че с акцията желаят да се изправят против " съмнителните схеми и способи, по които сложени лица се спускат в клуба ". Привържениците прибавят, че са подготвени да излязат на митинг и поради дейностите на страната във връзка с хазарта и използването на клуба като политически инструмент.
" Стартираме акция " Долу ръцете от Левски! ", с която целим да заявим безапелационна позиция против съмнителните схеми и способи, по които сложени лица се спускат в " Левски ", а клубът се използва като политически инструмент. Основният акцент в акцията е да призовем и консолидираме последователите на “Левски ” за излизане от летаргията и за изложение на позицията им там, където е нашето място, на трибуните. Приканваме и ще работим за всеобщо закупуване на абонаменти карти за идния полусезон. Закупуването на абонаментни карти за Пролет 2020 няма да изпълни клубната каса, нито ще обезпечи бюджета, само че ще бъде явен сигнал, че “сините ” последователи ще подсигуряват, декларират и отстояват позицията си на трибуните и ще пазят ползите на клуба си от всевъзможни външни въздействия ".
Подробности за позицията на „ Ултрас Левски “ научете в този материал!
Освен тази фенска секта, още една - „ Сини сърца “, застана в експлицитна позиция зад настоящето управление на тима. Клубът се финансира от Васил Божков. Ето и позицията на „ Сини сърца “:

Изразяваме поддръжката си към настоящето управление, което през последната година стабилизира и преобрази ПФК “Левски ”. С поредна и вярна финансова политика, както и структурни промени, образа на клуба стартира да се възстановява. Натрупаните отговорности са предоговорени и постоянно погасявани. Направените вложения в детско-юношеската школа ни дават вяра, че още един път първият тим ще е формиран от момчета със сини сърца.

Смятаме, че всеки би трябвало да дава отговор за дейностите си, без значение от обучение, убеждения, политическа принадлежност, имуществено положение, персонално или публично състояние. Над всички нас стоят законите и Конституцията на Република  България, и ние би трябвало да ги съблюдаваме, и да отговаряме пред тях и хората.
Призоваваме всеки да приложи неприкосновената му независимост на съвестта и мисълта, и да поддържа обичания тим. Ние ще продължим да оказваме помощ, съгласно опциите си, за неговото успокоение и развиване, в това число и присъединяване в митинги, които са в границите на закона.
Извън последователите на „ Левски “, към този момент се засилват и тези на „ Локомотив Пловдив “. А посочената причина е, че страната в лицето на Бойко Борисов се ангажира да помогне за нов стадион на „ Ботев Пловдив “, само че за стадион „ Локомотив “ няма и дума. Затова черно-белите почитатели желаят среща с премиера  Бойко Борисов, спортния министър Красен Кралев и финансовия министър Владислав Горанов. Повече детайлности научете в този материал!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР