Кампаниите казват, че окаяният бюджет на канцлера Джереми Хънт трябва

...
Кампаниите казват, че окаяният бюджет на канцлера Джереми Хънт трябва
Коментари Харесай

Раздразнени активисти настояват Джеръми Хънт да бъде забранен от всеки пъб в страната

Кампаниите споделят, че окаяният бюджет на канцлера Джереми Хънт би трябвало да му забрани достъпа до питейни заведения в цялата страна.

Общата акция за кръчми назова известията от сряда „ безусловно ужасяващ бюджет за кръчмите в Обединеното кралство “. Говорител добави, че господин Хънт „ не би трябвало да бъде добре пристигнал в никоя механа в страната “.

Собственичката на една преди процъфтяваща селска механа сподели, че бюджетът е поставил завършек на всяка вяра тя да остане отворена. Дани Бойър, 30, която управлява The King & Queen в Лонгкот, Оксфордшър, споделя, че ще затвори на 23 март.

Тя разкритикува решенията на господин Хънт, като сподели, че замразяването на митата за бира единствено по себе си не е задоволително, с цел да избави нейната обичана механа и дружно с нея 18 работни места. Дани сподели: „ Не можахте да го измислите. Всичко е въртене. Това е неуместно. ”

Тя уточни, че главното мито върху бирата визира единствено един детайл от цената на пинта. И без понижение на митото или Данък добавена стойност – както се надяваха мнозина в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР