Камионите на македонски превозвачи и транспортираните стоки , които преди

...
Камионите на македонски превозвачи и транспортираните стоки , които преди
Коментари Харесай

Освободиха камионите на македонски превозвачи на границата с Полша

Камионите на македонски превозвачи и превозените артикули, които преди този момент са били конфискувани от украинските локални управляващи на граничния пункт сред Украйна и Полша " Ягодине ”, са били върнати на превозвачите, оповестяват от министерството на външните работи на Република Северна Македония. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2385
„ Благодарение на подхванатите дипломатически действия от министерството на външните работи и нашите посолства в Полша и Украйна, както и с помощта на съдействието на украинските управляващи, казусът на нашите превозвачи беше решен и бяха избегнати огромни материални вреди за техните компании ”, написа в прессъобщението, представено от Българска телеграфна агенция. 

Двата камиона, са били натоварени с ябълки, предопределени за съветския пазар и са влезнали в Украйна преди началото на нашествието, след което са били инструктирани да се върнат. Проблемът зародил, когато са пристигнали на украинско-полската граница.

На 9 март, след няколко часа очакване на границата, на водачите е било позволено да изоставен Украйна пешком, само че камионите са били спрени, прецизират от радио Свободна Европа. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР