Камиони с европейска стока вече влизат директно в Турция. В

...
Камиони с европейска стока вече влизат директно в Турция. В
Коментари Харесай

Борисов: Принципът е нашите камиони да минават бързо за Турция

Камиони с европейска стока към този момент влизат непосредствено в Турция. В това увериха министър председателят Бойко Борисов и длъжностни лица, които през днешния ден се срещнаха с публични лица на българо-турската граница.
Принципът е нашите камиони да минават бързо и да не стоят по буферните паркинги, само че да не го споделяме доста гласно, посочи министър председателят. Стана ясно и, че има процедура европейски товари да се претрупват на камиони на български превозвачи, с цел да минават по-бързо, само че били малко такива случаи.
Сподели с твоите другари
Буферните паркинги работят, уверен е министър-председателят и не се съгласи с представено мнение от общински съветници на Българска социалистическа партия в Хасково, че това е риск и паркингът не трябвало да е до Хасково: " Риск е Българска социалистическа партия за страната ".
Дано не се постанова ограниченията да ги затягаме повече – това не е игра с ръководещите или с властта, или с полицията, акцентира Борисов. И изясни, че който се надиграва и сякаш печели, по-късно може да се болести, да болести други и да почине. А Министерство на вътрешните работи министърът Младен Маринов увери, че няма проблем да се събират санкции за нарушение на разпоредби за карантина и разходка, въпреки че работата на съда в този момент е мощно лимитирана.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР