Камионче по поддръжката на магистралата е било паркирано в лявата,

...
Камионче по поддръжката на магистралата е било паркирано в лявата,
Коментари Харесай

Камион по поддръжка виновен за тежка катастрофа

Камионче по поддръжката на автомагистралата е било паркирано в лявата, най-бърза лента, на автомагистрала "Хемус ", когато в него се е забила, без опция за избавление, колата на една от последните жертви на пътя - 60-годишна жена.

Шофьорката почина на място в региона на пътен възел "Слънчево " на 31 юли. Заедно с нея в колата пътувало и 7-годишното й внуче, което бе ранено.

За паркираното камионче не е имало безусловно никакво предизвестие.

"Нямаха даже един конус, който да могат да слагат. И при въпроса ми към служащите по какъв начин е възможно това нещо, те мълчаха ", сподели Светлозар Колев, непосредствен на умрялата жена, пред Нова телевизия.

За смъртоносното камионче, паркирано без предизвестие в лентата, по която колите се движат със 120 км/ч, свидетелства и видео, направено на същото място, евентуално малко преди нещастието.

Близките на починалата жена получили сигнали и от други, пътували в региона по време на автомагистралата.

"Имало е автомобил, камион, пред потърпевшата, който в последния миг е съумял да заобиколи спрелия камион, само че за жалост моята близка не е могла да реагира, не е имала избор ", описа още опечаленият мъж.

Той добави, че всички можем да сме на това място.

"Нямам пояснение и за хората, които работят и са спрели по този начин автомобила, нямат ли най-малко за личния си живот терзание, тъй като и той е заплашен в тази ситуация ", сподели още мъжът.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР