Камион се вряза в къща в плевенското село Згалево. Шофьорът

...
Камион се вряза в къща в плевенското село Згалево. Шофьорът
Коментари Харесай

Шофьор почина, сред като камиона му се вряза в къща в плевенско село

Камион се вряза в къща в плевенското село Згалево. Шофьорът умря. 

Вчера следобяд аз с родителите си си бяхме у дома, когато чухме мощен тропот. излязохме на улицата и видяхме по какъв начин товарен автомобил влекач с ремарке, цялостно със слънчоглед, се вряза в лятната къща. Ние бяхме на няколко метра във вътрешността в двора, описа пред Нова тв Валентин и родителите му.

Не мога да кажа какво е било положението на водача към оня миг, тъй като той беше затиснат в кобината на камиона, уточни той.

Не мога да кажа какво прави подобен огромен камион в такава дребна селска уличка. Властите би трябвало да кажат. Преди имаше знак, забраняващ това, само че не знам кой го демонтира, уточни Валентин.

Камионите мъчно взимат завоите, нормално бързат, добави той.

Това с преминаващите камиони е всекидневие. Нощем също минават. Като минават около къщата, всичко се тресе, ужасно е. Това е непрекъснато, споделя стара жена. 

Според различен човек повода камионите да минават през селото по този път, е тъй като е по-пряк спрямо този, по който те в реалност би трябвало да организират маршрутите си. 

Семейството за благополучие, което сега на случая е било в дома си, не е потърпевшо. Камионът се е врязал в лятната кухня, което хората регистрират като чист шанс, че тъкмо тогава са били на метри от нея. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР