Камион се вряза в американски военен автомобил на магистрала в

...
Камион се вряза в американски военен автомобил на магистрала в
Коментари Харесай

Камион се вряза в американски военен автомобил в Бавария

Камион се вряза в американски боен автомобил на автомагистрала в немската провинция Бавария. Според немската полиция става въпрос за акцидент. Смята се, че водачът на камиона е умрял, само че американските въоръжени сили не са съобщили за ранени техни чиновници.

One dead after truck crashes into US military convoy in Bavaria

Катастрофата е станала на автомагистралата покрай град Ноймаркт в Горен Пфалц. Американски боен ескорт бил спрял в спешната лента на автомагистралата и съгласно полицията камион с ремарке е връхлетял един от колите откъм гърба. Няколко автомобила са се запалили.

Полицията счита, че водачът на камиона е умрял при злополуката, при която кабината му е била разрушена.

:A truck has collided with an military convoy on the A3 highway near Parsberg, Neumarkt County, Monday and several people were injured, German police said.

Според военните все още няма ранени американски чиновници, само че осем бойци са били откарани в болница, с цел да бъдат прегледани за всеки случай.

От командването на Седма войска оповестиха, че боен камион, пътуващ от Хохенфел към Графенвер, е бил спрял настрана от автомагистралата, откакто се отделил от ескорт. Докато изчаквал, в него се врязал камион и от удара били развалени три транспортни средства на армията на Съединени американски щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР