Камион, превозващ коне, е катастрофирал тази сутрин в местността Боаза

...
Камион, превозващ коне, е катастрофирал тази сутрин в местността Боаза
Коментари Харесай

Лек автомобил и камион с коне катастрофираха на пътя София-Варна

Камион, пренасящ коне, е аварирал тази заран в местността " Боаза " на основния път София - Варна. Животните са пътували за конна база край Търговище. При пътния случай няма потърпевши хора, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Движението в сектора не е преустановявано, само че краткотрайно е било лимитирано в едната лента. Сигналът за злополуката е подаден към 6 часа тази заран. По данни на полицията 25-годишен лидер от Варна при ръководство на автомобил Audi A7 в посока към София, при придвижване с несъобразена скорост, е изгубил надзор над ръководството на моторното транспортно средство.

Колата е навлязла в лентата за насрещно придвижване и е блъснала правомерно движещ се там товарен автомобил Iveco, ръководен от 47-годишен мъж от Добрич. След това автомобилът е излязъл вляво от пътното платно. Нанесени са обилни материални вреди по колите, само че няма съществено потърпевши. На водачите са взети проби за алкохол, които са негативни. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР