Камион катастрофира при пътен възел Летище - Варна, по пътя

...
Камион катастрофира при пътен възел Летище - Варна, по пътя
Коментари Харесай

Камион катастрофира при пътен възел Летище - Варна

Камион катастрофира при пътен възел " Летище - Варна ", по пътя Добрич - Варна, след Аксаково.

Сигналът за случая е бил подаден на телефон 112 в 15.24 часа, оповестява пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. На място незабавно пристигнали екипи на " Пътна полиция ".

Към момента е изяснено, че камионът е бил цялостен със слънчогледово зърно и се е преобърнал в лявата лента на придвижване на пътния възел. Останалите две ленти са останали свободни за прекосяване, което е спомогнало за предотвратяването на по-големи тапи в региона на злополуката.

Все отново към 17 часа пътят е бил краткотрайно затворен, за може тежка техника да изправи обърналия се камион. На мястото на произшествието към този момент е дошъл кран, който да освободи напълно пътните платна.

Веднага след удара лидерът на камиона е бил контактен. 48-годишният мъж е бил без забележими пострадвания. Той е откаран в здравно заведение за надзорен обзор.

Служителите на " Пътна полиция " контролират прекосяването в региона. Въпреки това Министерство на вътрешните работи моли към водачите да карат с нараснало внимание в региона на случая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР