Камион горя тази нощ в РусеИнцидентът е станал малко след

...
Камион горя тази нощ в РусеИнцидентът е станал малко след
Коментари Харесай

Собственикът на изгорелия камион: Всичко му е изрядно, не знам какво е гръмнало

Камион пламтя тази нощ в Русе

Инцидентът е станал малко след 1 часа след среднощ в региона към Кооперативния пазар. Близо час пожарникари са гасили огъня, обхванал транспортното средство, осведоми.

Хора, живеещи наоколо, са били събудени от мощен пукот. Те са видели горящия камион и са подали сигнал на тел.112. На място са били изпратени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Все още се обясняват аргументите за възникването на пожара, само че по предварителна информация не става дума за тенденциозен палеж, а за техническа нередовност.

Взривът, който се е чул, е от гръмналия контейнер на камиона. Той е бил цялостен на половина и се е възпламенил от високата температура. В резултат е била разрушено част от транспортното средство и са се разхвърчали парчета. За благополучие няма потърпевши хора.

По думите на водача камионът е бил паркиран там още от март месец и не е създавал проблеми. Превозното средство ще е употребило за транспорт на зеленчуци и притежателят му е имал желанието още веднъж да го пусне в употреба. При пожара леко е потърпевш прилежащ автомобил, паркиран наоколо.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР