Камион е надвиснал над моста на река Искър, край Мездра,

...
Камион е надвиснал над моста на река Искър, край Мездра,
Коментари Харесай

ТИР надвисна на моста на Искър край Мездра

Камион е щръкнал над моста на река Искър, край Мездра, на основен път Е-79, заяви „ Конкурент “. ТИР е избил оградата на моста и кабината му виси отвън оборудването. В момента трафикът по пътя от и за София е изцяло блокиран.

По неофициална информация причина за злополуката е неправилна маневра изпреварване на румънски лек автомобил „ Фолксваген “. Колата се забила в идващия отсреща турски ТИР. При прекъсването тежката машина се блъснала в други два „ Фолксваген “-а с румънски номера. Кабината на ТИР минала през огражденията на моста и надвиснала над реката.
 злополука Мездра Фейсбук/Тихомир Антов
Служители на пожарната са изрязали първата кола, с цел да извадят затиснатите вътре жена и дете. В следствие в задръстването различен автомобил се заби в цистерна.
Движението в посока София се реализира по обходен маршрут през Мездра - Роман - Златна Панега. Движението на леки коли в посока Видин се реализира по обходен маршрут през Ребърково - Лютиброд - Челопек - Павлоче - Враца. Тежкотоварните коли, пътуващи в посока Видин, изчакват на място.
-->
 злополука Мездра Фейсбук/Светлана Трифоновска
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР