Камила разкрива как запазва стабилен брака си с принц Чарлз,

...
Камила разкрива как запазва стабилен брака си с принц Чарлз,
Коментари Харесай

Вкъщи с Камила: херцогинята на Корнуол разкрива как поддържа брака си с Чарлз

Камила разкрива по какъв начин резервира постоянен брака си с принц Чарлз, какви са страховете ѝ за внуците и че е загадка пристрастена към Wordle.

Херцогинята на Корнуол показа вълнуващ взор зад кулисите на кралския си живот в ново изявление за английския Vogue.

74-годишната жена, която през последните 30 години е била в центъра на публичното внимание, описа какъв е животът ѝ и по какъв начин поддържа връзката си с бъдещия крал.

 

В диалог със списанието тя споделя, че макар извънредно натоварения си график двамата със брачна половинка ѝ постоянно се пробват да намерят време един за различен.

Камила споделя, че съчетаването на работата с брака " от време на време не е елементарно ", само че със брачна половинка ѝ от 17 години се стараят да " седнат дружно, да изпият чаша чай и да обсъдят деня ".

 

 

Камила даде изявлението преди 75-ия си рожден ден по-късно тази година и се пошегува с фотографа, че съжалява, че е трябвало да снима " остарял прилеп ".

Смята фамилията за значимо, а фотосите на околните ѝ украсяват бюрото ѝ в Кларънс Хаус, в това число една на принц Хари и Меган Маркъл в деня на сватбата им.

Освен кралските си доведени внуци Камила има и пет внука от сина и щерка си Том и Лора, които има с някогашния си брачен партньор.

Казва, че разглезва внуците си, които са на възраст сред 12 и 14 години, само че от време на време се изненадва от тях.

 

 

" Момичетата стартират да се обличат и гримират и, знаете ли, много е ужасно, когато ги видиш да излизат с пробити уши, с доста нов грим, със смешни цветове на косата и други неща ", споделя тя.

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР