Камила показа, че не смята да бъде безгласна буква и

...
Камила показа, че не смята да бъде безгласна буква и
Коментари Харесай

Камила извади ноктите: Отмъщението на кралицата-консорт!

Камила сподели, че не счита да бъде безгласна писмен знак и да стои безучастно на идната коронация. Според източници, близки до двореца, тя е настояла 5-те ѝ внуци да имат централно място в церемонията, наред с принц Джордж.

Камила е показала, че желае: Лола и Елайза, и двете на 15, Фреди, на 13, и близнаците Луис и Гюс, също на 13, да държат балдахина над нея, до момента в който я помазват със свето миро на 6 май.
                             

В предишното херцогините са изпълнявали ролята, която се счита за една от най-свещените елементи на церемонията.

Лола и Фреди са деца на сина на Камила Том Паркър Боулс, до момента в който Елиза, Луис и Гюс са деца на нейната щерка Лаура Лопес. Според слуховете кралят е доста непосредствен с всеки от тях.

Очаква се други работещи членове на кралското семейство също да имат второстепенни функции в коронацията, като акцентът ще бъде върху крал Чарлз и неговите наследници - принцовете Уилям и Джордж.

 
                             

Все още не е ясно дали принц Хари и Меган Маркъл ще пътуват до Англия за коронацията, само че през вчерашния ден източници от двореца разкриха, че нито крал Чарлз, нито принц Уилям считат да се извинят на червенокосия принц. Това бе едно от изискванията, които Хари сложи на фамилията си, с цел да стартират диалози за помиряването им.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР