Камила Кабейо и Шом Мендес несъмнено са една от най-обсъжданите

Камила Кабейо и Шом Мендес несъмнено са една от най-обсъжданите ...

Камила Кабейо, Шон Мендес и първото им официално потвърждение, че са заедно.

Камила Кабейо и Шом Мендес несъмнено са една от най-обсъжданите музикални звезди напоследък. Причината е не само последният им успешен сингъл "Señorita", а и слуховете за връзката между двамата изпълнители.
След като няколко пъти бяха засичани да интимничат и да демонстрират опасно близки отношения без капка срам, връзката им се оказа не просто слух, а самата истина.

Камила и Шон решиха да потвърдят официално, че са двойка с едно доста интересно видео в Instagram профила на канадския изпълнил.

"Видяхме каква ли не информация в Twitter за начина, по който се целуваме, включително, че е много странно и се целуваме като риби, затова решихме да ви покажем как точно го правим", разкрива Шон Мендес във видеото, а Камила Кабейо шеговито допълва, че това наистина е наранило чувствата им.

Клипчето продължава със страстно мляскане (буквално) между двамата, което ни оставя малко шокирани, защото Камила определено не се притеснява да демонстрира колко голям език има и как умее да го използва. Видеото с въпросната целувка е и първото им официално потвърждение, че са заедно.

Двамата са доста сладка двойка, затова нямаме какво друго да добавим, освен да им кажем "Горчиво".

Източник: dnesplus.bg