Камила Кабело има за какво да се извинява на принц

...
Камила Кабело има за какво да се извинява на принц
Коментари Харесай

Камила с извинение към кралското семейство - slava.bg

Камила Кабело има защо да се извинява на принц Уилям и брачната половинка му Кейт. 22-годишната изпълнителка призна, че неотдавна е посетила двореца Кенсингтън и се е срещнала с кралското семейство. Освен обаче със загатна от визитата, Кабело си е тръгнала и с нещо друго, предва Tialoto.bg.

„ Не казвай на никого какво направихме с майка ми “, стартира признанието си изпълнителката. „ Бяхме в двореца Кенсингтън и чакахме да се срещнем с Уилям и Кейт. Тогава споделих на майка ми „ Трябва да откраднем нещо. Вземи нещо... този химикал “, добавя Кабело.

Освен с майка си, Камила е била и с диджея Грег Джеймс, който в действителност е провокирал младата изпълнителка да си вземе нещо без позволение. И, в случай че това не е задоволително, самият Джеймс е предал приятелката си на дворцов чиновник.

„ Ти сподели, че съм откраднала химикал. Аз се стреснах и го пуснах в чантата на майка ми. Тя искаше да го върнем, само че аз отхвърлих. И го взехме “, споделя Кабело. Тя признава, че към момента пази химикала у дома.

Кейт и Уилям обаче очевидно не са толкоз ядосани, защото реагираха закачливо на признанието. В Twitter формалният профил на двореца Кенсингтън споделиха видеото, в което Камила споделя за случката, а отговорът е просто една емотиконка на очи.

Закачливото обръщение е повече от ясно – Камила да внимава идващия път, защото някой ще я следи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР