Камерунската ММА звезда в тежка категория Франсис Нгану обяви, че

...
Камерунската ММА звезда в тежка категория Франсис Нгану обяви, че
Коментари Харесай

Нгану: Подцених Миочич

Камерунската ММА звезда в тежка категория Франсис Нгану разгласи, че е подценил Стипе Миочич в мача сред тях. Двамата се биха в главния мач на огромната галавечер на UFC в Бостън. Двубоят беше за купата на организацията в тежка категория. Миочич победи с безапелационно съдийско решение, откакто доминираше във всичките пет рунда. Нгану имаше големи проблеми с издържливостта и колкото да стоеше на крайници.

Unfortunately it didn't go on my way last night but I learned some different aspects of this sport and I'll come back stronger! TRUST ME. #UFC220
— Francis NGannou (@francis_ngannou) January 21, 2018 " В този мач разбрах, че въобще не съм познавал спорта през последните пет години - сподели африканецът. - Подцених моя противник. Научих доста. Нашата разлика беше три кг. Той се оказа доста по-корав, в сравнение с го мислех. Оказа опозиция и имаше по-добра тактичност от мен. "
Това беше първата загуба на Нгану в UFC. Той в никакъв случай до момента в своята кариера не беше играл повече от два рунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР