Камерун и Австралия завършиха 1:1 в среща от група Б

...
Камерун и Австралия завършиха 1:1 в среща от група Б
Коментари Харесай

Самоубийствено равенство между Камерун и Австралия

Камерун и Австралия приключиха 1:1 в среща от група Б на шампионата за Купата на конфедерациите, като и на двата тима възможностите да продължат към полуфиналите понижиха поради точковия актив на Германия и Чили.

Андре Франк Замбо-Ангиса откри резултата за Неукротимите лъвове в добавеното време на първото полувреме, на капитанът на австралийците Марк Милиган изравни от дузпа след час игра, като се наложи намесата на видеоповторение.

Камерунците бяха по-пасивния тим преди почивката, само че при една от дребното си прилични офанзиви откриха резултата, откакто Замбо-Ангиса осъществя след композиция с Мишел Нгадо Нгаджуи. Всъщност топката беше ориентирана към Венсан Абубакар, само че Замбо-Ангиса наказа стража Матю Райън. Защитникът Милош Дегенек попречи на вратаря си с погрешно заставане.

Австралийците започнаха по-активно през второто полувреме и изпуснаха няколко отлични благоприятни условия, само че този път камерунците имаха по-чистите положения. Бенжамен Муканджо остана очи в очи с Райън и изпусна да вкара за 2:0, а по-късно Дегенек поправи грешката си от първия гол и не разреши на Кристиан Басогог да вкара.

20-годишният Алекс Гербаш завоюва дузпа за Австралия при едвам третото си присъединяване с националния тим, като в наказателното поле го събори Ернест Мабука. Марк Милиган вкара за 1:1. Ветеранът Тим Кейхил се появи на терена в 70-ата минута вместо Томи Юрич, само че остана извънредно изолиран в предни позиции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР