Камерите за наблюдение в детските градини са на фокус в

...
Камерите за наблюдение в детските градини са на фокус в
Коментари Харесай

За и против камерите в детските градини в „Чети етикета“ по bTV в понеделник

Камерите за наблюдаване в детските градини са на фокус в рубриката „ Чети етикета “ в понеделник, 12 февруари. В студиото на „ Тази заран “ Биляна Гавазова беседва с психолози, родители, деятели и представители на институциите.

След следващия случай на експанзия в детска градина, екипът на „ Чети етикета “ предава онлайн от Бургас, с цел да проследят феновете на bTV какви ограничения за взети и спокойни ли са към този момент родителите. Гледната точка на Столична община по въпроса показва доцент доктор Тодор Чобанов.

Зрителите на „ Тази заран “ ще проследят дебата в студиото на Биляна Гавазова, в който вземат участие психологът Иван Игов, Яна Алексиева от асоциация „ Родители “, които са срещу слагането на камери, както и Ема Черногорска от Инициативен комитет за качествена и новаторска просветителна система, които провеждат митинги в цялата страна с искане за слагане на камери във всички детски градини.

В предаването ще бъдат показани и резултатите от зрителската анкета по тематиката, която е дейна и към този момент има стотици гласове за и срещу камерите.

От началото на 2017 рубриката „ Чети етикета с Биляна Гавазова” посвещава всеки месец едно свое издание на тематики, за които екипът получава най-вече сигнали във Facebook страницата на „ Тази сутрин” и в секцията „ Аз, репортерът” на btvnovinite.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР