Камерите в комплекса, в който бе застрелян Мартин Божанов-Нотариуса, не

...
Камерите в комплекса, в който бе застрелян Мартин Божанов-Нотариуса, не
Коментари Харесай

Застреляният Мартин Нотариуса приживе е бил разследван за заплаха към магистрати

Камерите в комплекса, в който бе убит Мартин Божанов-Нотариуса, не са засекли килъра му. Това демонстрира първият оглед на записите от проверяващите.

Все още се преглеждат всички записи, уголемен е и часовият интервал. Ще се търсят и записи от камери на рейсове на градския превоз, които са минавали в околните до убийството часове. То е станало към 19,20 ч през вчерашния ден.

Мъжът е погубен с няколко изстрела. Единият е в главата. Открито е парче от гилза. Оръжието е малокалибрено. Трупът му е открит от жена му.

„ Видях майката с децата. Съпругата на господина беше до колата с детето на ръце “, описа пред bTV свидетел на стрелбата в столичния квартал „ Горна баня “ в София в сряда вечер.

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. От доста години той е подозиран в крупни имотни и други измами. Става първия клиент на комисията за конфискация на нелегално добито имущество „ Кушлев “. През 2008 година комисията му лишава 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели. Забъркан бил в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата.

Името му бе забъркано и в следствия на Антикорупционния фонд като лице за контакти с прокуратурата за решение на проблеми на клиенти на обвиняването против избрани суми.

Срещу Божанов се е водело следствие за опасност към магистрати, оповестиха от прокуратурата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР