Камери засякоха автомобил, движещ се с рекордните 266 км/ч. Сценарият

...
Камери засякоха автомобил, движещ се с рекордните 266 км/ч. Сценарият
Коментари Харесай

Засякоха кола, минаваща с 266 км/ч по магистрала Тракия

Камери засякоха автомобил, движещ се с рекордните 266 км/ч.
Сценарият като на филм се разиграва на автомагистрала „ Тракия”, където ограничаването е 140 км/ч. Нарушителят е засечен зад кормилото на безценен автомобил, предава Нова телевизия.
„ При тази превишена в пъти оптималната скорост е планувана санкция, която е в размер на 1350 лева”, изясни Мирослав Стоянов, представител на полицията в Пазарджик.
Само няколко дни по-късно пътните патрули засичат нов извършител в региона на Пазарджик
„ В регион с ограничаване от 60 км/ч, автомобил е засечен да се движи със 156 км/ч.”, изясни Стоянов.
Глобата ще е 1100 лв..
За да се лимитират своеволията на пътя, през почивните дни от КАТ ускоряват контрола. А страната вкарва жълта степен за заплаха от тероризъм.
„ С моя заповед от 28 март е нараснала степента на подготвеност за реакция при терористична опасност на жълта степен”, съобщи транспортният министър Росен Желязков.
Предвидени са и 23 нови супер камери.
„ С тази камера ще снимаме номерата, ще бъдат излъчени на сътрудниците, ще бъдат спирани и надлежно ще бъде взето административно отношение”, изясни Атанас Шиников, шеф на Магистрална полиция в Пазарджик.
Освен за рискови водачи, устройствата наблюдават и за липса на „ Гражданска отговорност”. Модерните камери към момента не засичат превишената скорост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР