Камери в селата поиска МВР-шефът Младен Маринов. Днес той се

...
Камери в селата поиска МВР-шефът Младен Маринов. Днес той се
Коментари Харесай

Маринов: Камери в селата

Камери в селата изиска МВР-шефът Младен Маринов. Днес той се срещна с кметовете на 11-те общини от Старозагорска област. Повод бяха ексцесиите в Гълъбово и Мъглиж, при които роми нападнаха и раниха служители на реда.

Кметовете би трябвало да вложат повече старания за връзка с локалните водачи на ромските общности, с цел да им разяснят, че законът е идентичен за всички, сподели Маринов. Според него към този момент не се постановат законодателни промени, изключително по отношение на каруците в градовете. „ Хората би трябвало да имат време, с цел да свикнат със закона, а не непрестанно да променяме текстовете. Вероятно ще се стигне до промени в закона за придвижване по пътищата за каруците, на този стадий няма механизъм, по който да се изземат тези транспортни средства, конете и амуницията след настъпило произшествие ", изясни вътрешният министър

За следващ път той отхвърли информация за бъдещия основен секретар на Министерство на вътрешните работи и оправда забавянето с нуждата от спазването на всички законови процедури. „ Обсъждаме разнообразни имена, само че нямам подготвеност да кажа нещо съответно по тематиката ", отклони Маринов репортерските въпроси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР