Камери са заснели убийството на 37-годишната жена в Ботевград, за

...
Камери са заснели убийството на 37-годишната жена в Ботевград, за
Коментари Харесай

Камери заснели убийството в Ботевград. Людмил Аяров имал буен нрав, преди години създавал доста проблеми

Камери са снимали убийството на 37-годишната жена в Ботевград, за което е обвинен брачна половинка й. Инцидентът стана измежду бял ден на улицата през вчерашния ден, а тази нощ мъжът й Людмил Аяров бе открит мъртъв в дома им, като евентуално се е самоубил.

``
реклама

Преди минути в ефира на bTV стана ясно, че камери са снимали закононарушението. Разкритието направи Диян Николов, отговарящ за защитата към община Ботевград.

" Да, има го на камерите. Най-общо казано - идва индивидът, водят спор, той евентуално я намушква, това става зад колата, и си потегля най-брутално, оставяйки я на плочките. След това идва и Веселин Костов, първият минувач, който подава сигнал на 112 ", разкри той.

Николов описа и неща, които знае за Людмил Аяров. " Това, което слушам - избухлив манталитет, като темперамент, като по-млад много проблеми е създавал по заведенията ", сподели той

Репортерката на малкия екран разкри, че е научила, че като млад въпросният мъж е бил в ТВУ, има и престъпни регистрации, само че деянията му на експанзия са от много от дълго време.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР