Камери са заснели побоя над столичния бизнесмен Венцислав Младенов, което

...
Камери са заснели побоя над столичния бизнесмен Венцислав Младенов, което
Коментари Харесай

Камери са заснели убийството на бизнесмена Венцислав Младенов

Камери са снимали побоя над столичния предприемач Венцислав Младенов, което тяло бе намерено в микроязовир по пътя за Пампорово, заяви окръжният прокурор Румен Попов по време на изключителния брифинг, оповестява „ Трафикнюз “.
След побоя, който му е бил нанесен от Севдалин Боюклиев и синът му Марин Боюклиев в заведението, те го издърпали в прилежащото помещение. Мъжът към момента давал признаци на живот, само че с редица удари с тъп предмет те го умъртвили. Двамата са увили тялото и го поставили в бидон с тежести, след което го изхвърлили в река Чепеларска.

На 25 март близки на Венцислав са подали сигнал в софийската полиция, че той е липсващ и не дава отговор на телефона си. Убйството е осъществено на 21 март към 17.00 часа. Двамата са упрекнати в съзнателно ликвидиране и са арестувани за 72 часа с прокурорско разпореждане.

Припомняме, че столичният предприемач Венцислав е 45-годишният мъж, чието тяло бе намерено в реката по пътя за Пампорово. По последни данни мъжът е бил премахнат преди няколко дни, само че униформените са извадили тялото от водите едвам нощес. За ликвидиране на Венцислав са задържани неговите съдружници и съдържатели на заведения в Нареченски бани – тотомилионерът от зората на демокрацията Севдалин и синът му Марин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР