Камерата на най-новия български сериал Порталът се завъртя в Софийския

...
Камерата на най-новия български сериал Порталът се завъртя в Софийския
Коментари Харесай

Звезди снимат в най-новия БГ сериал Порталът - slava.bg

Камерата на най-новия български сериал Порталът се завъртя в Софийския университет и фамозния му клуб Яйцето, където се развиват моменти от действието. Порталът е приключенска драма с детайли на романтика, комедия и завладяваща кримка.

Историята ще разноски феновете във времето - актуален мъж се озовава в 70-те години, където ще би трябвало да проверява ликвидиране, което към момента не се е случило. Ситуиран в средите на креативната бохема, сюжетът има специфичен акцент върху музиката от златните години на българската сцена.

Екипът е голям – над 180 индивида. Между звездите е и Татяна Лолова, която играе буржоазна дама отстъпник. В основните функции са Велислав Павлов, Александър Кънев, Стефания Кочева, Джулия Бочева, съществени облици са още Стефка Янорова, Михаил Мутафов, Герасим Георгиев-Геро, Дарин Ангелов, Мария Стефанова и Мария Илиева.

Специално присъединяване имат Борис Луканов и Христо Мутафчиев. Премиерата е през март. Режисьор на всички шест серии е Илиян Джевелеков, а оператор е Мартин Балкански.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР