Камерата на един от следващите флагмански смартфони на Huawei ще

...
Камерата на един от следващите флагмански смартфони на Huawei ще
Коментари Харесай

CEO на Huawei: следващият флагман на компанията ще може да се състезава с огледалните фотоапарати

Камерата на един от идващите флагмански смарт телефони на Huawei ще може да прави фотоси, които по нищо не се разграничават от фотосите, направени с огледален фотоапарат.
Това сподели генералният шеф на Huawei Ричард Ю. Това наподобява е първият случай в историята, когато производителят намерено декларира пред медиите, че неговите нови мобилни устройства могат да се конкурират с професионалната фототехника.

Според топ-мениджъра, този смарт телефон се чака да притегли вниманието на мобилните оператори от Съединени американски щати, където към сегашен ден марката Huawei не е показан задоволително необятно. „Обединяването на актуалните хардуерни технологии с изкуствения разсъдък е късмет за всички производители на смарт телефони да потвърдят себе си“ – акцентира Ричард Ю.

Не е изключено този флагман, съперник на огледалните фотоапарати, да се окаже Huawei P20 който би трябвало до бъде показан по време на MWC в Барселона. Според изтеклата към сегашен ден информация, смарт телефонът ще има тройна съществена камера с обща резолюция 40 мегапиксела и 4х оптично нарастване без загуба на качеството. Телефонът ще се базира на мощния процесор Kirin 975 и ще разполага с безрамков екран със съответствие на страните 18:0, 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР