Камерън Йънг влезе в историята на PGA Tour в неделя,

...
Камерън Йънг влезе в историята на PGA Tour в неделя,
Коментари Харесай

Камерън Йънг реагира неочаквано на поставянето на нежелан рекорд на PGA Tour

Камерън Йънг влезе в историята на PGA Tour в неделя, само че не по този начин, както се надяваше, защото още веднъж трябваше да се задоволи с ролята на шаферка.

Американецът приключи втори в шампионата на Валспар, с два изстрела зад спечелилия Питър Малнати на игрището Копърхед, Инисбрук. Това беше седмият път, в който 26-годишният състезател приключва подгласник в шампионат на PGA Tour в кариерата си, претърпявайки няколко мъчителни пропуща, в това число загуба с един удар от Камерън Смит на Откритото състезание в Сейнт Андрюс преди две години.

Резултатът от неделя му донесе страхотните £724 000 от наградния фонд, само че той стана единственият човек в PGA Tour през последните 40 години, приключил втори седем пъти без победа, като единствено ускори репутацията си на " съвсем човек ".

Надеждите на Йънг за купата завършиха на 18-ти в Инисбрук. След като изтощи три бърдита на задната деветка, той извади удара си наляво в дърветата и макар че откри ръба на грийна с втория си изстрел, той приключи с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР