Камерън Диас беше една от най-търсените и любими актриси в

...
Камерън Диас беше една от най-търсените и любими актриси в
Коментари Харесай

Една от най-бляскавите блондинки на Холивуд зарязва киното

Камерън Диас беше една от най-търсените и обичани актриси в Холивуд и откакто снима най-новия си филм „ Ани “ през 2014 година, реши да се откаже от актьорството.

Доколко е удовлетворена от новия си живот и какво прави надалеч от обществеността, тя споделя за „ Инстайл “, едно от дребното й изявленията през последните пет години.

46-годишната холивудска звезда изясни, че задоволително дълго е била в светлината на прожекторите и че е щастлива, че тези дни са зад тила й, написа БГНЕС “.

„ Получих международна популярност, когато бях на 22, което беше преди 25 години. Мина много време. Дадох повече от половината от живота си на известността. Мисля, че е добре да отделя време за себе си, да се реконструирам и да избера по какъв начин желая да се върна към това “, сподели тя и добави, че връщането към момента е под въпрос.

„ Изобщо не ми липсва киното. В момента съм съсредоточена върху здравето и на други неща. Но каквото и да върша или ще върша, би трябвало да е със пристрастеност, нещо, което ме прави щастлива и нещо, което няма да ме затормозява.

Забавно е хората да не знаят какво върша. Времето ми зависи напълно от мен. В момента не е нужно да продавам филми, тъй че не е нужно да давам на хората нищо. Вече не се занимавам с това. Живея живота си “, споделя актрисата.

Сега тя обръща повече внимание на значимите неща – брак, другарства, все по-истински и трайни.

„ Най-хубавото, което ми се случи, беше, че се омъжих за този прелестен мъж. Той е необикновен човек и сътрудник. Не знам дали бях подготвена да се омъжа за Бенджи, само че знаех, че е специфичен. Наистина съм му признателна,” споделя още Камерън.

Феновете на звездата въпреки всичко могат да получат от нея нещо ново и забавно. Диас споделя, че като креативна персона тя търси план, който ще я въодушеви и има смисъл на този стадий от живота й. Актрисата приготвя нещо, само че съобщи, че е рано да разкрие повече детайлности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР