Камера за видеонаблюдение в един от частните докове в гр.

...
Камера за видеонаблюдение в един от частните докове в гр.
Коментари Харесай

Камера засне как крадци правят секс на борда на ограбена от тях яхта

Камера за видеонаблюдение в един от частните докове в гр. Кърнс, Австралия, снима крадци, които първо грабят яхта, а след това вършат секс в нея, оповестява " Дейли мейл ". Първоначалната цел на престъпната двойка била скъпо съоръжение за залеждане на бордовия батерия.

Стопанинът на яхтата " Миси " Уил Кой вдигнал паника, когато разкрил неналичието на скъпото съоръжение. След като бил прегледан видеозаписа станали ясни детайлности от закононарушението. Крадците били двама, а единият от тях - жена. Но същинските открития предстояли.

В обектива на камерата попаднал освен процеса на проникването на престъпната двойка на борда на яхтата, само че и половия акт, който те осъществили нахално в каютата на " Миси ". Страстното деяние се следи през предното стъкло на морския съд.
" Смятам, че иска ми се наложи да изхвърля матрака ", съобщи притежателят на яхтата.

Той се е обърнал за помощ освен към полицията, а е популяризирал и видео на наглите бандити за да форсира процеса по разпознаването им. Но него го вълнува освен пропадналото съоръжение, а на първо място светлото име на яхтата. " Миси " в никакъв случай повече няма да бъде същата. Тя изгуби девствеността си ", сломен е Уил Кой.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР