Камера за видеонаблюдение на Департамента на транспорта в САЩ (в

...
Камера за видеонаблюдение на Департамента на транспорта в САЩ (в
Коментари Харесай

Сензация: Има връзка между Голямата стъпка в САЩ и вирус убиец в Китай ВИДЕО

Камера за видеонаблюдение на Департамента на превоза в Съединени американски щати (в щата Вашингтон) снима през миналите дни на шосе №20 странна фигура на хуманоид, който броди из снега и доста наподобява на Голямата стъпка.



Като цяло, нищо изключително, такива фрагменти на снежния човек се появяват много постоянно в мрежата. Но тук обаче има една измама: малко по-рано на процедура в същия регион е снимано видео на нещо, което също наподобява на йети (видеото по-долу).



Такова съвпадане доста криптозоолози сметнаха за много съмнително. Конспиролозите незабавно подхванаха това съмнение на откривателите на снежния човек и доближиха до следния извод: това по някакъв метод е обвързвано с епидемията на вируса палач в Китай! Но по какъв начин?

Оказва се, че това, съгласно поддръжниците на теорията за международния скрит план, е доста елементарно: всичките тези фотоси и видеа за бигфути мобже да са постановъчни, с цел да отвлекат вниманието на американците от същинските международни проблеми.
Не е ли прекомерно комплицирано?

За елементарния консуматор в мрежата всичките фотоси и видеа за снежния човек може да са подправени, само че някои считат, че те не са. Затова, да се има вяра или не на фрагментите с Големите стъпки и йетитата, си е персонална работа на всеки.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР