Камера пред бара на хотела в Хисаря е заснела побой

...
Камера пред бара на хотела в Хисаря е заснела побой
Коментари Харесай

Притеснителни факти около смъртта на фермера в Хисаря

Камера пред бара на хотела в Хисаря е снимала побой сред починалия фермер Димитър Попов от Ямбол с негов сътрудник. Това твърди сестрата на умрелия Живка Попова. С кого се е сбил брат ѝ към този момент не е известно на роднините. Те не одобряват версията за трагичен случай. Директорът на пловдивската полиция Атанас Илков съобщи, че предстоят спомагателни огледи. Не са завършили следствените дейности, назначени са експертизи. Прокуратурата също обяснява аргументите за гибелта. Тялото на Попов е към момента в Съдебна медицина.

“Има притеснителни обстоятелства към тази гибел ", споделя сестрата на Попов. На 13 юли на разсъмване 53-годишният мъж е открит мъртъв в хотелския комплекс. Пристигнал е на семинар, проведен от столична компания за семена и препарати. След презентациите участниците отишли да се черпят. По думите на сестрата нещастието се случило след 2 ч., оповестява “24 часа ".

“Да, пийнали са си. Но не съм чула измежду нощ хора да вървят по покривите на хотелите. Брат ми не е паднал от никаква тераса на ресторант ", твърди тя.

Веднага откакто от полицията им съобщили, тя пристигнала в Хисаря. Във фоайето се провеждали разпити. Шефът на полицията ѝ споделил, че е трагичен случай. Участници от семинара обаче споделили, че е имало сборичкване сред брат ѝ и фермер от различен регион.

“Стаята на брат ми е била на втория етаж. Защо я е подминал и е траял по стълбите към 4-ия. Там има кулоар с спешна врата, която извежда към вентилационната система. И се стига до покрива. Обясниха ни, че оттова е полетял ", споделя Попова.

За какво е било спречкването, роднините на починалия не знаят. Според участници в сбирката Попов е бил много пийнал. Разхождал се с бутилка из коридорите на хотела. Опитал да си свети с телефона. Излязъл на покрива и паднал от 8 м височина.

“От полицията споделиха, че водят следствие и за ликвидиране, само че можело да не излезе такова ", вмъква сестрата. По думите ѝ Димитър паднал върху покрива на вътрешния басейн. Там роднините видели огромна локва кръв.

“Колкото и пийнал да е бил, няма по какъв начин да е объркан и да не е знаел къде се намира. Той е здрав, крепък, някогашен състезател, носи на алкохол и на пердах ", твърди сестрата. Според нея неуместно е да не си е намерил стаята в хотела.

“Има бели полета, които ни тормозят. Държим органите да си свършат работата и да изяснят същинската причина ", споделя тя.

Според правосъдни медици не са открити следи от принуждение по тялото на починалия. Фермерът имал сполучлив бизнес. Обработвал сред 12 и 14 хиляди дка в Поляна и Александрово. Отглеждал жито. Не дължал пари на никого. Имал 29-годишен наследник от първия брак, 14-годишно момче и момиченце на 7 година

“На дъщеричката му още не сме споделили. Консултираме се с психолог ", добави Попова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР