Каменаров прави българският съд за смях. Този път 5 минути

...
Каменаров прави българският съд за смях. Този път 5 минути
Коментари Харесай

Коко Каменаров се подиграва със съда


Каменаров прави българският съд за смях. Този път 5 минути преди да стартира делото е показал болничен лист за проблеми с дишането. Всеки гимназист е употребил такива фалшификации. Казваше се ОКГДП/остър катар на горните дихателни пътища/. Училищните лекари даваха извинителните бележки с тази диагноза. С такова листче Каменаров желае да си избави поста на Генерален Директор, по тази причина, че е карал пийнал с 1.65 промила. За такова количество хората споделят, че е "пиян на кирка ".

Росица Иванова - някогашна служителката на Окръжна болница ( "Св. Анна "), която е боравила с кръвната проба на Константин Каменаров, през днешния ден напразно се разкарва до Софийския градски съд. Тя е и единствената призована свидетелка, която към този момент "стои " (ако отбраната не измисли нещо друго) сред възможното оповестяване на делото против генералния шеф на Българска национална телевизия за финални пледоарии и респективно - присъда.

Това можеше да стане и през днешния ден.

В 13:55 ч. обаче в деловоството на Софийски градски съд е постъпила молба от подсъдимия, придуржена с болничен лист - че не може да се яви заради остра зараза на горните дихателни пътища. Той заявява и, че желае да взе участие персонално в производството против него (това му е повторно - един път към този момент съдът му направи забележка, поради отсъствие, че може да не съблюдава това негово право, в случай че се злоупотребява с него).

Днес обаче - при съществуване на болничен от Каменоров, даже прокурорът съобщи, че са налице спънки за предоставяне ход на делото. Защитникът на Българска национална телевизия шефа, юрист Людмил Рангелов, единствено се съгласи с претекстовете на държавното обвиняване.

Така за съда не остана друго, с изключение на да отсрочи процеса.

Както е известно, Каменаров има присъда от Районния съд за шофиране след приложимост на алкохол. Делото е забавно на медиите с това, че в случай че втората инстанция - Софийски градски съд удостовери дефинитивно присъдата, от това ще произтече несъответственост и той би трябвало да освободи поста общоприет шеф на публичната телевизия.

Според адвокати от това, че делото е двуинстанционно, произтича, че даже да се търсят някакви ходове за атакуване пред Върховен касационен съд, то при присъда тя ще влезе в действие незабавно. С възможните поседици от нея.

Е, след куп финтове, неявявания на подсъдимия, прекомерно огромна претовареност (като причини по този развой бяха изтъквани даже Световното по футбол в Русия и "Евровизия ", б.р.), болести на юриста и какво ли още не - това не стана и през днешния ден.

Следващото съвещание е на 13 март.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР