Камен Златков съобщи, че слага край на състезателната си кариера. Доскорошният

...
Камен Златков съобщи, че слага край на състезателната си кариера.
Доскорошният
Коментари Харесай

Ски-национал се отказа от спорта

Камен Златков заяви, че поставя завършек на спортната си кариера.

Доскорошният ски национал на България оповести новината с обява в обществената мрежа " Facebook ". Ски състезателят показа, че решението му е подбудено от обстоятелството, че към този момент не вижда вероятност и късмет за развиване.

Той благодари за поддръжката и съобщи, че е горделив от своите достижения.

Публикацията на столичанина:

" След над 20 години безчет надпревари, пристигна моментът да сложа завършек на своята спортна кариера, тъй като към този момент не виждам вероятност и късмет за развиване. Горд съм с всичко, което претърпях и реализирах през тези години. Благодарен съм за всички достижения и всички неуспехи по пътя.

Благодарен съм и за всички вас, които ме подкрепяхте, даже и една богатства дума значи доста за един състезател и постоянно ми е вдъхвалo насоченост, това няма да не помни. Благодаря и за всички, които не имаха вяра, споделяха по какъв начин " няма да стане ", е ставаше, тъй като с насоченост, неизменност, самообладание и доста труд става. Благодарен съм и на всички противници, с които дружно се подготвяхме, състезавахме, споделяхме както дребните и огромни победи, по този начин и неуспехи, благодаря ви другари. Това е една от най-големите хубости на този спорт, безбройните другарства и почитание, даже и с най-големите ти съперници.

Благодаря на всички, които работеха с мен и се грижеха през днешния ден да съм по-добър от през вчерашния ден, да реализира всичко това, от първите ски учители до всички треньори през годините.

И най-много благодаря на моето семейство! За това, че си го предизвикаха, че живеят за нашето развиване и безусловно ни поддържат, каквото и да коства това. За това, че отгледаха три от три деца, почтени състезатели, първенци.

Благодаря на индивидът, който постоянно беше до мен последните 10 години, непрекъснато се грижеше да имам безупречно готови ски и постоянно беше " там ", в точния момент, квалифициран, до мен, без значение от компликациите и жертвите, които аз и той си знаем. За целия път, който извървяхме дружно. Никога няма да не помни по какъв начин не изпускаше от взор ските и ги пазеше, като че ли са му малко дете. Благодаря ти, Ангел Пумпалов за всичко!

За мен е горделивост и чест да съм един от няколкото скиори достигали такова равнище в историята на българските ски, въпреки и моят път да завърши малко преди върха.

Казват, че спортистите умират два пъти... Значи имаме два живота и се вълнувам да стартира втори.

Благодаря ви, че бяхте с мен! "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР