Камен Воденичаров ще е водещ на предаването "Вечерта на "Ку-ку

...
Камен Воденичаров ще е водещ на предаването "Вечерта на "Ку-ку
Коментари Харесай

Камен Воденичаров ще е водещ в новата телевизия на Слави

Камен Воденичаров ще е водещ на предаването "Вечерта на "Ку-ку бенд " в новата телевизия на Слави Трифонов - 7/8 ТВ, която започва на 4 ноември. Новината заяви персонално Слави Трифонов в страницата си във Facebook.

Той разгласява и видеоклип, в който се вижда по какъв начин съоснователят на Студентска стратегия "Ку-ку " прегръща музикантите от бенда.

"Вечерта на Ку-ку бенд " ще се излъчва всяка сряда вечер от 20.30 часа. "Щрак! Изненадите не стопират ", са финалните думи на Воденичаров в анонса на шоуто.

Камен Воденичаров, Слави Трифонов и Тончо Токмакчиев сътвориха Студентска стратегия "Ку-Ку " през 1990 година, а по-късно и телевизионното предаване "Каналето ". След това обаче Трифонов и Воденичаров се скараха и пътищата им се разделиха. С част от екипа Слави сътвори "Хъшове " и след това "Шоуто на Слави ". Камен пък остана в Българска национална телевизия с "Шоуто на Канала ". След години в свое изявление Камен Воденичаров изясни, че повода за раздялата с Трифонов не е една, само че главната била другата визия за развиването на нещата. По думите му, двамата не можели да работят умерено в екип, като се разминавали и във връзка с стила музика, която да се извършва и продуцира.

"Изобщо разминавахме се съвсем във всичко. А по този начин не може да се работи ", заключи тогава Воденичаров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР