Камен Донев ще представи авторските си моноспектакли Възгледите на един

...
Камен Донев ще представи авторските си моноспектакли Възгледите на един
Коментари Харесай

Гледаме моноспектаклите на Камен Донев на открито в София

Камен Донев ще показа авторските си моноспектакли " Възгледите на един преподавател за Народното творчество " и " Възгледите на един преподавател за всеобщата култура " на 10 и 11 юли на Открита сцена в парка на Военна акадамия. Началото на постановките е 21:00 ч., а това ще бъде десетото им следващо изиграване на това място.
Датите на моноспектаклите, част от " София Моно " 2020, бяха изменени поради неприятното време. Билетите за предходните дати ще важат без презаверка.
След близо 4 месеца на цялостна изолираност сега артистът Камен Донев започва огромно оптимистично лятно турне. То ще включи срещи с публиката из България и ще продължи през цялото лято. Датите 10 и 11 юли в София ще са първите и единствени в столицата. Турнето на артиста ще завърши на 30 септември с огромен концерт в Античния спектакъл в Пловдив с присъединяване на гост-изпълнители.
Билети за 10 и 11 юли за двете постановки в София в парка на Военна академия можете да закупите от системата на Тicketportal.bg!
Предлагат се още в книжарници Booktradeing, Office1 Superstore и бензиностанции OMV. Можете да се присъедините към събитията във.
Напомняме ви, че и другите постановки, които бяха преместени заради дъждовете, ще се играят на нови дати на сцената в парка, както следва:
" Изневери допълнително " – на 23 юли
" Aз, досадникът " – на 26 юли
" Мариус 50 " – на 8 септември
" Грамофонът " – на 9 септември
" Черното пиле " - 10 септември
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР