Камен Донев се изказа крайно негативно към видеоселфито от рождения

...
Камен Донев се изказа крайно негативно към видеоселфито от рождения
Коментари Харесай

Камен Донев: Министърът на културата да се хвърли от прозореца

Камен Донев се изрече извънредно отрицателно към видеоселфито от рождения ден на министър Атанасов.

„ Бих предложил неговото осъществяване за номинация или напряко да му дадат премия за основна мъжка роля от Съюза на артистите за най-кратък моноспектакъл “, сподели артистът и режисьор Камен Донев по bTV във връзка видеото на министъра на културата Атанас Атанасов, което разгласява в профила си във Facebook, съобщи dcnews.bg. В него той пет дни по-късно благодари на всички, които са се сетили да честитят рождения му ден на 3 април.

„ Имам няколко хрумвания: той да прави постоянно такива клипчета, дори напряко от неговия кабинет да има лайфстрийм, който да бъде заплатен, и парите, които се събират от гледащите фенове, да бъдат давани за несполучливи спектакли, които не носят никакви доходи. Другият вид е да предложа да направи същия клип, несъмнено, на друга тематика, да вземем за пример за имен ден или някакъв различен мотив негов, в който отново да е на същото място. Там видях, че има отворен прозорец. Много хубаво ще е най-после да скочи през прозореца, това е прекрасен край. Има вид, в който да бъде възобновена каторгата в България, и той да бъде първият, който я посети “, разяснява още Камен Донев.

„ Извън рамките на иронията и шегата, той не е отговорен, че е подобен. Виновни са тези хора, които са го поставили там. И тези хора не излизат и не споделят нищо. Защо се мълчи? Освсен това има едни хора към него, които също виждат. Едва ли това е първата изцепка на това момче. Той несъмнено е имал други или ще има, в случай че не го махнат, а би трябвало да го махнат незабавно, това е ясно. Тези, които го търпят, се вършат, че няма проблем. Мълчат и се подмазват и живеят в измислена, „ френдли “ обстановкаа, от която никой няма изгода. Ние живеем в неистина “, сподели Донев.

На 1 март Камен Донев анулира спектакъла си „ Възгледите на един преподавател за силата на словото “, който трябваше да се играе на счената на спектакъл „ Българска войска “. Причината е войната в Украйна.

„ Не съм доверчив, проследявам с болежка и оскърбление обстановката там. Чувствам, че скоро няма да свърши “, сподели той пред bTV.

На въпроса какво би рекламирал Камен Донев, той отговори: „ Постижения на духа. Бих рекламирал книгите на Стефан Цанев, Иво Сиромахов, български художници, поети, създатели “.

Актьорът призна, че е благополучен човек, тъй като има семейство и екип, който му е като второ семейство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР