Камен Донев изкарва толкова много пари от моноспектаклите и театралните

...
Камен Донев изкарва толкова много пари от моноспектаклите и театралните
Коментари Харесай

Камен Донев пресича на червено, актьорът милионер търчи по анцуг, за да вкара пари по сметката си

Камен Донев изкарва толкоз доста пари от моноспектаклите и театралните си постановки, че колкото и първокласно да живее, не може да ги изхарчи. Известният артист и режисьор най-редовно си купува нови коли, а влага и в парцели, само че все му остават суми в остатък, дочу HotArena. Левовете, които няма в какво да влага, държи в банкови сметки.

Преди няколко дни папараците на „ Уикенд ” засякоха Донев да кара баровския си бял джип ауди в центъра на София. Най-богатият български театрал паркира всъдехода си в региона на ул. „ Раковска ”, след което пеш се насочи към клон на банка ОББ. За да стигне до трезора, актьорът милионер трябваше да пресече ул. „ Гурко ”, само че тъкмо в този миг на кръстовището светеше червен светофар. 

Вместо да изчака няколко секунди за зелената сигнализация, даваща му правото да прекоси шосето, Донев се юрна напред без преимущество. Издънката му едвам не провокира ПТП с съдбовен край и добре, че лидерът на сребрист мерцедес съумя да забележи нарушаващия разпоредбите пешеходец и да набие спирачки. На улицата се чу злокобно изсвирване на автомобилни гуми, само че Камен никак и не се трогна. Невъзмутимият артист и режисьор постепенно и тежко продължи ход по асфалта, без да се извини на лидера, комуто докара големи терзания с неразумното си държание.

Миг по-късно, облеченият с спортен екип и шушляково яке паралия хлътна в банката. В салона нямаше доста хора и на Донев не му се наложи да чака на опашка, с цел да стигне до касата. Когато се озова на гишето, той извади персоналната си карта и я подаде на чиновник дружно с пачка от стотачки.  
Още преди 3 години Камен се похвали, че към този момент е спечелил първия си милион от изкуство, напомнят осведомени. За благосъстоянието му оказа помощ доста спектакълът му „ За сватбите ”. С въпросното си авторско шоу артистът изпълни цели 5 пъти столичната зала „ Арена Армеец ”, която събира по 12 000 души вкупом. При цени на билетите от 25 до 60 лв. всеки самичък може да сметне какъв грамаден доход има Донев даже единствено от едно само зрелище. Последната към този момент изява на 47-годишния русенец в най-големия български салон бе в средата на декември.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР