Камен Алипиев-Кедъра, който миналата есен бе уволнен от БНТ, защото

...
Камен Алипиев-Кедъра, който миналата есен бе уволнен от БНТ, защото
Коментари Харесай

След като го изхвърлиха от БНТ - Камен Алипиев се дипломира

Камен Алипиев-Кедъра, който предходната есен бе уволнен от Българска национална телевизия, тъй като няма висше обучение , се е дипломирал след 26-годишно спиране на следването си, научи HotArena.

Дългогодишният състезателен публицист не бил взел изпитите по кинезитерапия, спортна медицина, състезателен масаж, социология и треньорска процедура и зарязал следването си.

Кедъра е трябвало да се дипломира още през 1994 година Тогава обаче фамилията му живеело по квартири и Камен пресметнал, че е по-наложително да акцентира на работата и изкарването на прехраната.

Едва, когато неналичието на тапия станала проблем и го освободили от Българска национална телевизия, той се дипломирал като бакалавър в Националната спортна академия. 53-годишният Кедър обаче продължава да е студент, защото е записал и магистратура.

„ Моят контракт беше преустановен, тъй като нямах висше обучение. За сметка на това аз се дипломирах и записах магистратура. Тичам на учебно заведение, виждам напред! Гледам с малко горест към това, което се случи, тъй като считам, че хората, които са лоялни и са работили толкоз години на едно и също място, би трябвало да получат най-малко дребна доза благодарност, а аз на процедура получих засегнатост “, разкрива Кедъра. Той не разяснява какво има намерение да прави отсега нататък. Сигурно е обаче, че няма да се опитва отново да се завърне в националната телевизия, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР