Камелия знае как да провокира не само мъжете, но и

...
Камелия знае как да провокира не само мъжете, но и
Коментари Харесай

Камелия в страстна целувка с млада красавица

Камелия знае по какъв начин да предизвика освен мъжете, само че и дамите. А когато хареса някого, без значение от пола му, не се стопира пред нищо, с цел да му го покаже. В "Гласът на България " попфолк певицата беше привлечена неудържимо от най-нестандартната участничка до този миг - Керана. Впечатлена от мощното осъществяване и неудържимия характер на надарената пловдивчанка, треньорката в музикалното риалити буйно я целуна по устата и я прибра в тима си.



Керана не сподели грам терзание, когато устните на Камелия се впиха в нейните, тъкмо както преди време Бритни Спиърс не се смути, откакто Мадона я целуна в разгара на MTV премиите. "Керана е огън, торнадо! Когато я чух, тялото ми реагира преди мозъка и натиснах аления бутон ", изясни избора си попфолк звездата.

Новата фаворитка на Камелия, която непрекъснато се движи и приказва, и не може за секунда да остане на едно място, поддържа форма с всекидневен фитнес. Преди да излезе на сцената на "Гласът ", Керана била доста напрегната и направила 60 клека, с цел да се успокои, издават от екипа на продукцията.

фотоси:bTV
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР