Камелия все още е под въздействието на голямата еуфория, откакто

...
Камелия все още е под въздействието на голямата еуфория, откакто
Коментари Харесай

Камелия проговори за майчинството

Камелия към момента е под въздействието на огромната еуфория, откогато стана майка, само че ето, че стартира малко по-малко да открехва малката врата за всичко, което й се случва от този миг насам, както и за измененията в живота. 

Както е известно точно на Великден фолкпевицата хвърли огромната бомба, че има бебе, само че тогава не разкри никакви детайлности нито за бременността, нито за раждането. И до ден-днешен се пази в загадка и пола на бебето, както и името му. Наскоро Камелия даде изявление за Star Reporters, където споделя, че съумява да съчетава майчинството с кариерата си.

" Лятото ще е работно, естествено ще има и време за отмора. Винаги съм успявала по някакъв метод да ги съчетавам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето наличие.

В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се разсъни – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прелестни баби, които могат да оказват помощ през времето, когато аз съм на работа ", разказа още изпълнителката.

В професионален проект Камелия е подготвена и с нови планове. " Подготвям нови неща. Надявам се да съумея да ги пусна за лятото ".

" Аз съм на такава възраст, която години наред се е борила с това, че не може да роди. За мен това си е веднъж, който си е извървян доста осъзнато, доста приключен развой, тъй че по-съзнателна не можеше да ме направи. Аз бях подготвена за това нещо, то се случи сега, в който аз съм в действителност подготвена и мога да съчетая прелестно двете неща, да ме извърши и да дам всичко от себе си за моето дете ", призна още Камелия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР