Камелия удари D2 в земята в първия по рода си

...
Камелия удари D2 в земята в първия по рода си
Коментари Харесай

Камелия удари D2 в земята

Камелия удари D2 в земята в първия по рода си у нас двубой сред попа и чалгата. Още преди няколко дни, бандата на спечелилия от „ Фермата” Дидо анонсира скришен концерт по интернет, който се излъчваше на страниците във фейсбук на няколко организации, припомня Hotnews.bg. Камелия също реши да попее онлайн на феновете си в домашна конюнктура, а двата концерта бяха планувани за петък към този момент към 21. 00 часа.

Камелия стартира с чаша ракия, облечена в секси рокля и с обувки на висок ток, тъкмо все едно е на присъединяване. Тя призна, че по принцип стартира да пее към 2.00 след среднощ и по тази причина се усеща извънредно, само че зарадва почитателите с най-големите си шлагери. Същото направиха и от групата, които обаче бяха в зала и с професионално осветяване и тон. Само няколко часа след края на концертите Камелия можеше да се похвали с 9 хиляди коментара и 1000 споделяния под видеото.

Към днешната дата те са в пъти повече. D2 пък, които излъчваха на няколко страници във фейсбук имаха едвам 1000 мнения и 400 споделяния. В момента те също бележат растеж на споделянията и мненията, само че са надалеч от съперниката. Явно приказките за гибелта на чалгата са мощно пресилени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР