Камелия Тодорова очаква второ внуче, узна HotArena.След като дъщеря й

...
Камелия Тодорова очаква второ внуче, узна HotArena.След като дъщеря й
Коментари Харесай

Камелия Тодорова с второ внуче

Камелия Тодорова чака второ внуче, разбра HotArena.

След като щерка й Мириам я направи баба на момченце предходната година, в този момент и Рахел-Лилия, с артистичен псевдоним рейчъл Роу, ще я подари с внучка през лятото. С мъжа й Страхил Велчев - Кинк, който е измежду най-известните диджеи у нас, към този момент вършат главен ремонт на жилището поради бебето си. Двамата се ожениха през 2018 година, а са дружно от 20 години. Запознават се точно на новата 1999 година.

Тя го кани да пуска музика на огромен ваучър, който провежда у дома и се влюбва в него от раз. След раждането на бебето тя ще пусне собствен албум, по който трескаво работи, а щастливата баба Камелия Тодорова дава обещание да оказва помощ в грижите за внучката. Тя към този момент има опит в сменянето на памперси около близначката на Рейчъл - Мириам, която роди момиченцето си през август предходната година. 

Джаз примата тогава незабавно отлетя за Берлин, където живее дъщеря й, с цел да й оказва помощ с грижите за бебока. " Ще ме назовават " бабхен ". Това ми дава нови сили ", призна тогава звездата. 

Близначките й са плод на връзката й с продуцента Майкъл Кунстамн, който е създател на огромната компания Вирджиния Рекърдс. След няколко години брак двамата се разделят. През 1992 година Камелия и дъщерите й се връщат в България, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР