Камелия Тодорова изнесе стилен концерт на Банско джаз фест и

Камелия Тодорова изнесе стилен концерт на Банско джаз фест и ...

Камелия Тодорова подготвя изяви в Пловдив, Велико Търново и София.Камелия Тодорова изнесе стилен концерт на Банско джаз фест и както винаги, бе посрещната с възторг от многобройните зрители. В подготвената от нея и Станислав Арабаджиев трио програма не присъстваха всички най-емблематични нейни песни, които публиката обожава и винаги иска да чуе. Но певицата е сред редовните участници на фестивала, затова всеки път подготвя нещо различно и нови аранжименти на песни от репертоара си.
Винаги съм се радвала на топла публика, затова с радост очаквам всяка среща с нея, сподели певицата и изброи някои предстоящи свои изяви. Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще изнесат концерт "Ladies of Jazz" на 25 август на Античния театър в Пловдив. През септември джаз примата ще пее на тридневния фестивал във Велико Търново. А през октомври ще гостува в "София лайв клуб". Планирам турне из България, но все още нямам спонсор, затова и не са определени датите и градовете, разказа Камелия, вече подготвям и изненади за публиката за Коледа и Нова година.
Новата песен на Камелия Тодорова "Красив спомен" - текст и музика Рейчъл Роу, вече може да се гледа в ютюб. След около месец певицата ще пусне и ремикс на "Нежно и бавно" от известния диджей KiNK - Страхил Велчев, който е и спътник в живота на дъщеря й Рейчъл. В бъдещите планове на Камелия е концерт-моноспектакъл в театър "Азарян". Но този проект предстои да се уточнява, да се намери режисьор, да се определи драматургията, да се договори салонът и т.н.

 

Източник: duma.bg