Камелия Тодорова изнесе стилен концерт на Банско джаз фест и

...
Камелия Тодорова изнесе стилен концерт на Банско джаз фест и
Коментари Харесай

Камелия Тодорова подготвя изяви в Пловдив, Велико Търново и София

Камелия Тодорова изнесе моден концерт на Банско джаз фест и както постоянно, бе посрещната с екстаз от многочислените фенове. В квалифицираната от нея и Станислав Арабаджиев трио стратегия не участваха всички най-емблематични нейни песни, които публиката обожава и постоянно желае да чуе. Но певицата е измежду постоянните участници на фестивала, по тази причина всякога приготвя нещо друго и нови аранжименти на песни от репертоара си.
Винаги съм се радвала на топла аудитория, по тази причина с наслада чакам всяка среща с нея, показа певицата и изброи някои идни свои изяви. Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще изнесат концерт "Ladies of Jazz " на 25 август на Античния спектакъл в Пловдив. През септември джаз примата ще пее на тридневния фестивал във Велико Търново. А през октомври ще гостува в "София лайв клуб ". Планирам турне из България, само че към момента нямам спонсор, по тази причина и не са избрани датите и градовете, описа Камелия, към този момент приготвям и изненади за публиката за Коледа и Нова година.
Новата ария на Камелия Тодорова "Красив спомен " - текст и музика Рейчъл Роу, към този момент може да се гледа в ютюб. След към месец певицата ще пусне и ремикс на "Нежно и постепенно " от известния диджей KiNK - Страхил Велчев, който е и сателит в живота на щерка й Рейчъл. В бъдещите проекти на Камелия е концерт-моноспектакъл в спектакъл "Азарян ". Но този план следва да се прецизира, да се откри режисьор, да се дефинира драматургията, да се контракти салонът и така нататък

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР