Камелия се обясни в любов на дългогодишния си спътник в

...
Камелия се обясни в любов на дългогодишния си спътник в
Коментари Харесай

Камелия: В ръцете ти се чувствам у дома си

Камелия се изясни в обич на дългогодишния си сателит в живота Цветин, който тя назовава Пипо. Двамата живеят без брак дълги години и са една от най-стабилните двойки в шоубизнеса в България. Певицата показа прочувствено любовно самопризнание в обществените мрежи, съпроводено от фотография на влюбените от сватбата на Софи Маринова.



За тържеството Цветин е избрала шарени чорапи, които самоуверено са подават под панталона му и които незабавно се трансфораха в най-обсъжданата тематика измежду феновете на певицата.

Камелия и Цветин са дружно от 1997 година.Тогава изпълнителката на „ Огън-момиче” отива на кастинг в студиото на музикална компания „ Пайнер “ в Димитровград. Продуцентите на компанията я харесват и през август Камелия подписва контракт. Започват записи на първите песни, които виждат бял свят в музикалната компилация „ Фолк казино “ („ 100 години “, „ Иди си “, „ Грях ли е това “ и „ Истински мъж “). В края на годината Камелия се среща с актуалният си другар Цветин Томов. Той става неин персонален управител, а взаимното им общуване и професионално съдействие продължава до през днешния ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР