Камелия приятно изненада почитателите си, разкривайки пред тях мили детайли

...
Камелия приятно изненада почитателите си, разкривайки пред тях мили детайли
Коментари Харесай

Ето я Камелия преди корекциите

Камелия прелестно изненада феновете си, разкривайки пред тях благи елементи от детството и младежките си години. Сексапилната певица разреши на почитателите си да надникнат в предишното ѝ и да я видят по какъв начин е изглеждала в ученическите си години. Днешната 49-годишна нахакана русокоска в действителност е било примерно пионерче с тъмна коса, разкрива черно-белият кадър, който певицата показа на формалния си профил във Facebook преди броени дни. На фотографията дребната Ками е с бретон и дълга кестенява плитка, преметната през едното ѝ рамо.



"Малко момиченце с огромни фантазии... ех, животе! ", е посланието към фотографията, събрала досега хиляди лайкове. Вчера пък гласовитата треньорка в музикалното предаване "Гласът на България " още веднъж придвижи почитателите си обратно в предишното си с кадър, на който е към този момент разцъфваща госпожица. На него Камелия е с очна линия, съвременна за времето си и целенасочен взор напред в бъдещето. В рамките единствено на един час фотосът събра над 3 100 лайка. "Пораснало момиче с палави фантазии ", е написала Камелия към запечатания спомен. Попфолк звездата е родена и учила в Чипровци и най-вероятно фотосите са оттова.



Музикалният ѝ дебют е като солист на учебния хор, с който извършва съветска ария през 1982 година, когато е на 11-годишна възраст.{*} Разбира се, и под двете фотоси продължава да вали проливен дъжд от мнения, кой от кой по-хвалебствен и възхитен. Някои даже показаха мнение, че с възрастта Камелия е станала още по-красива. "Няма огромна разлика ", "И като дребна, и като огромна си хубавелка ", "Как си ти проличава дяволската закачлива усмивчица още оттогава! ", "Красота ", "И тогава, и в този момент, и с грим, и без грим, красивото си е красиво, постоянно УНИКАЛНА! ", гласят част от мненията под фотосите.

фотоси и източник:woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР