Камелия отново сяда на стола на ментор в „Гласът на

...
Камелия отново сяда на стола на ментор в „Гласът на
Коментари Харесай

Камелия: Живея живота си с радост и червено вино

Камелия още веднъж сяда на стола на наставник в „ Гласът на България”, само че този път до нея ще бъде Михаела Филева. Woman.bg употребява времето преди началото на предаването, с цел да разпита неостаряващата певица за това по какъв начин се е сработила с младата си колежка, по какъв начин поддържа съвършената си форма и залязва ли фолкът. Изпълнителката на „ Луда по тебе” приказва и за връзките си родители, насладата от живота и конкуренцията сред телевизионните формати.

- На какво, съгласно вас, се дължи дълголетието на „ Гласът на България” спрямо другите музикални формати у нас? На журито, на любовта на феновете към музиката или на самото шоу, което допуска непредвидени развръзки и доста динамичност?



- „ Гласът на България” е предаване с качествено наличие и това е най-важното. Също по този начин не е без значение разговорът и синхронът сред треньорите, положителното им отношение към участниците и позитивната връзка със феновете. Тази симбиоза, плюс вълнуващите персонални истории на част от състезателите, прави шоуто неповторимо.
- А гледате ли други музикални формати в българския ефир и кое смятате, че притегля повече феновете - комедийният уклон или чистата музика?
- Често казано, нямам доста време да виждам други музикални излъчвания, тъй като по времето на излъчването им или се гримирам, или към този момент пътувам към следващия ангажимент. Знам обаче едно - когато има лека жълтинка, сеирче или пародиен миг - постоянно има интерес. Ако обаче се прескочи границата, наличието се губи, а качеството на продукцията и рейтингът падат. В „ Гласът “ това не може да се случи.
- Нов член влиза в журито на „ Гласът на България”. Какви са първите ви усещания от Михаела Филева?
- Все още не познавам Михаела доста добре. Хубаво е, че при нея има израстване – от изпълнителка, продуцирана от Графа, тя мина на друго равнище и към този момент ще седи наедно с него в журито на „ Гласът “. Михаела е доста интелигентно момиче със свои цели, с чувство за лична музика. Тя твори нещата, които сама претърпява и усеща в душата си. Освен това е усмихната, красива и безпределно дългокрака. Радвам се, че до мен седи младо, сполучливо и надарено момиче. Винаги е прелестно да споделяш с такива хора.
- Не е загадка, че поддържате форма с трансформиралия се във ваша запазена марка „ зеленьош”. А какви са другите ви женски трикове?
- Да уточня, че зеленьошът няма да помогне на човек, който не се движи, не пие вода, не спи качествено и не живее с наслада живота си. Става дума за храна в течно положение, богата на растителен белтък с няколко типа „ треви” в нея като пшеница и грахов протеин. Тези съставки алкализират тялото и го зареждат с потребни съставки. Използвам го съвсем всеки ден, тъй като в натовареното ми всекидневие с доста пътувания, ми е по-удобно да се храня с този тип храна, вместо да изгубвам време по заведения за хранене. Също по този начин отивам на сауна и парна баня, навестявам и йога. Пия и аленото вино на майка ми, което е убийствено положително и виждам да пребивавам живота си с наслада.
- Имате мощна връзка с родителите си. Какво е най-важното нещо, което сте правила за тях?
- Всичко съм правила за майка ми и татко ми, който ни напусна преди близо две години. Мога да кажа, че съм дете, което не е разрешавало родителите му да имат неналичия. По всевъзможен метод съм се старала да се усещат добре.
- Все още не сте разкрила надарен попфолк реализатор в „ Гласът на България”. Значи ли това, че жанрът е в оттегляне по отношение на рапа?
- Малко хора събират храброст да се появят с попфолк песни в музикален формат, тъй като публичното мнение години наред игнорираше жанра като „ лек “ и „ лекомислен “. През последните два сезона, откогато съм в журито на „ Гласът “, се явяваха артисти с попфолк, само че множеството бяха имитатори - на Азис, на Софи Маринова, на Тони Стораро. Моята цел е да диря глас, който е неповторим, друг и нов. Пофолкът не е отслабил своите позиции. Нека след пет-шест години още веднъж да си поговорим за RnB изпълнителите, които са на върха в този момент. На всеки може да му се случи да изгрее с една - две песни, само че да създадеш кариера и име, това е друго нещо. Рано е да приказваме за сходни артикули в рапа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР