Камелия определено предизвика десетки разнопосочни реакции, след като стана ясно,

...
Камелия определено предизвика десетки разнопосочни реакции, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Камелия за първи път с ясен коментар за ринопластиката и защо се е подложила на операцията

Камелия несъмнено провокира десетки разнопосочни реакции, откакто стана ясно, че е подхванала смяна на носа си. Сексапилната русокоска постоянно е била известна със своето лъчение, само че след повече от 20 години в музикалния бизнес, тя реши да подхваща смяната, тъй като я е желала.

Певицата на " Луда по тебе " няколко пъти споделя в Инстаграм свои фотоси, в това число " Преди " и " След ", само че до този миг не бе коментирала офицално повода, стояща зад решението ѝ да предприеме дръзката смяна.

Виж още:

В ново изявление Камелия напомня, че единствено преди два месеца имаше празник, а през последните няколко години генетиката почнала да се демонстрира при нея. " От семейството на татко ми сме по-присъстващи откъм носове, а с годините леката ми чупка стартира да става по-видима. Носът е един от дребното органи, които се развиват цялостен живот и имайки поради, че скоро навърших 50 - просто взех решение да се освежа и леко да изтрия тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висеше малко надолу. Досега, с помощта на филтрите това не ми личеше, само че онлайн се виждаше. В момента още се възвръщам от тази намеса, тъй като при нея би трябвало да мине най-малко една година, с цел да се получи търсения резултат ", споделя откоровено звездата пред " Труд ".

" Аз малко избързах с появяването си по малкия екран и се учудих, че с подобен грим наподобявам по този начин в профил, тъй като като се фотографирам у дома и има огромна разлика. Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че първоначално разликата е шокираща, само че в действителност това е развой, който следва да се усъвършенства и тъканта би трябвало да се намести. Така че, това не е финалния метод, както ще наподобява след една година. Вярвам в доктора,  който ми направи ринопластиката -проучила съм го, а той ми сподели: „ Имай самообладание, ще се случи! ", споделя още звездата, която въобще не се тормози от реакциите на хората в обществените мрежи.

Виж още:

Иначе за Ковид-19 певицата показа, че с Цветин са го изкарали, а с помощта на това в този момент се тормозят по-малко, когато излизат от у дома. " В този аспект сме по-спокойни, само че вирусът не е за подценяване, като грип е, обаче очевидно е по-специфичен и тръшка по личен метод. Срещата с Ковид е доста самостоятелна – аз да вземем за пример го минах на крайник с негативен pcr-тест и антитела, до момента в който Цветин беше с пневмония. При мен имаше единствено висока температура, която смъкнах, без да пия нищо и на третия ден изчезна, а Цветин смени два антибиотика, само че не му помогнаха и се наложи да влезе в болница. За благополучие сега дробовете му са чисти ", споделя още звездата, само че на този стадий няма да се имунизира, само че не тъй като е срещу, а тъй като има много антитела. 

Феновете пък могат да чакат нещо ново и доста хубаво от обичаната си звезда, тъй като тя скоро ще ги изненада с дуетно парче, което ще е купонджийко, само че към момента се работи по песента, а Камелия не издава повече детайлности.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kamelia_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР