Камелия няма спирка. За да направи купон и да вдигне

...
Камелия няма спирка. За да направи купон и да вдигне
Коментари Харесай

Камелия опипва гърдите на фенки по участия! Мина на жени, но не спира да флиртува и с мъжете

Камелия няма спирка. За да направи ваучър и да вдигне настроението в клуба, чипровката е подготвена да налети даже и на дами, научи HotArena.

Свидетели разкриха пред „ Таблоид ”, че на едно от последните си участия, една от най-горещите певици във фолка демонстративно опипала младо момиче, от чиито прелести била заслепена .

Къде на смешка, къде в действителност, Ками завидяла за огромните цици на девойката и побързала да се насочи към нея с ръцете си . Огън момичето на фолка, което преди по-малко от месец чукна 47 години, махнало и дребното си задръжки и се отдала на палави страсти в клуба, описват очевидци. 

Беше занимателно. Камелия е кралица на купона, постоянно прави ужасно шоу, за разлика от доста нейни колежки, които единствено седят като изсушени скумрии. За да направи занимателно, е способна на всичко. В случая в действителност беше възхитена от прелестите, които бяха колкото на Джулиана Гани, само че естествени ”, разкриха очевидци на занимателната преживелица. 

Освен по дами , в типично неин жанр, русокоската не спряла да флиртува с мъжете и да разпалва фантазиите им . Феновете на гласовитата чипровка са безапелационни, че на силата и съвършени й форми може да завиди всяка 20-годишна мацка и множеството й колежки.

Всичките изцепки на фолк дивата са зорко следени от дългогодишната й половинка Цветин, който върви на всички места с нея. Само преди месеца двойката означи 20 години дружно, като се почерпиха с високоградусова ракия. Цветин е привикнал на половинката си, която няма задръжки по участия, само че може би точно поради купона, който прави, Камелия е измежду най-оборотните певици. За разлика от множеството свои колежки, фолк дивата не влага хиляди левове в скъпи клипове и облекла.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР