Камелия лесно може да предизвика сърцебиене. Достатъчно е да се

...
Камелия лесно може да предизвика сърцебиене. Достатъчно е да се
Коментари Харесай

Камелия възбуди Мрежата с тези СНИМКИ

Камелия елементарно може да провокира сърцетуптене. Достатъчно е да се разсъблече и резултатът е сигурен! Направи го и в този момент, поради което Мрежата безусловно прегря!

За следващ път поп фолк дивата изненада повече от прелестно феновете си във Facebook, като се пусна полугола от морския бряг.



На фрагмента знойната русокоска е единствено по долни дрехи и то задоволително изрязано, с цел да не мъчи доста въображението. Под фотоса 48-годишната русокоска написа:

" Искам да е лято 365 дни в годината ".



Разбира се, както бе и предстоящо, многочислените й почитатели не пропуснаха да й създадат похвали за визията.

Ако се има вяра на светските клюки, Камелия поддържа такава блестяща форма със здравословно недояждане, което прави един път в седмицата, с цел да прочисти организма си и да забърза метаболизма.



За трета поредна година изпълнителката бе и арбитър в музикалното риалити " Гласът на България ", където бе не по-малко предизвикателна освен с визия, само че и с държание.



" България за мен е като татковина - парадайс, като страна - пъкъл, а като територия - с огромен капацитет ", съобщи наскоро русокоската в изявление за bTV. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР