Камелия излезе за първи път с обществено изявление, след като

...
Камелия излезе за първи път с обществено изявление, след като
Коментари Харесай

Камелия проговори за майчинството

Камелия излезе за първи път с публично изказване, откакто стана майка. Припомняме, че на връх Великден фолкдивата изненада почитателите си с новината, че има бебе.

Детайли към бременността, раждането, пола и името на новороденото до през днешния ден остават мистерия. В изявление за Star Reporters изпълнителката споделя, че съумява да балансира сред майчинството и кариерата. 



" Лятото ще е работно, естествено ще има и време за отмора. Винаги съм успявала по някакъв метод да ги съчетавам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето наличие. В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се разсъни – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прелестни баби, които могат да оказват помощ през времето, когато аз съм на работа ", споделя попфолк певицата.

По отношение на кариерата си Камелия е подготвена с нови планове. " Подготвям нови неща. Надявам се да съумея да ги пусна за лятото ", разкрива тя.

 

А на въпроса дали я е трансформирало майчинството, Огън момичето дава отговор по този начин: " Аз съм на такава възраст, която години наред се е борила с това, че не може да роди. За мен това си е веднъж, който си е извървян доста осъзнато, доста приключен развой, тъй че по-съзнателна не можеше да ме направи. Аз бях подготвена за това нещо, то се случи сега, в който аз съм в действителност подготвена и мога да съчетая прелестно двете неща, да ме извърши и да дам всичко от себе си за моето дете ". 
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР